Landsmeer

An architectural renovation of a 1970's house in Noord Amsterdam.

The couple wanted to make this house their forever home; they have two young girls and also love to entertain. We transformed the separate closed off living spaces into one open floor with visual contact throughout and plenty of hidden storage options to keep the children's items hidden away. The top floor was transformed from a spare room with just a bed to a full master bedroom with bathroom suite and walk-in wardrobe. Throughout we used an industrial style mood board with neutral tones and plenty of hardwood features.

Floating Breakfast Bar

Project Photographs

Kitchen

Floating breakfast bar

Kitchen

Floating breakfast bar

Snug

Snug area with hidden storage

New black frame glass doors

Black frame glass doors for stairwell

Stairwell

Minimal stairwell

Sketches and Project Work

Marijn & Marlies Pg1
Marijn & Marlies Pg2
Marijn & Marlies Pg3
Marijn & Marlies Pg4
Marijn & Marlies Pg5
Marijn & Marlies Pg6
Marijn & Marlies Pg7
Marijn & Marlies Pg8
Marijn & Marlies Pg9
Marijn & Marlies Pg10
Marijn & Marlies Pg11
Marijn & Marlies Pg12
Marijn & Marlies Pg13
Marijn & Marlies Pg14
Marijn & Marlies Pg15
Marijn & Marlies Pg16
Marijn & Marlies Pg17
Marijn & Marlies Pg18
Marijn & Marlies Pg19
Marijn & Marlies Pg20
Marijn & Marlies Pg21