De Pijp

Anglo-dutch client Louisa bought a lovely converted apartment which had been renovated from a large bike shop into a long open apartment. The challenge: a long open plan living area, oversized furniture and a lot of beautiful pieces with nowhere to display them. Initially the idea was to install an antique hearth into the living space and centre the home around it. However after some workshops the concept was changed to a snug, dining area and library, zoning the long open space into a series of functional and cosy spaces.

Breakfast Bar

Project Photographs

Living Room
Living Room

press to zoom
Breakfast Bar
Breakfast Bar

press to zoom
Details
Details

press to zoom
Living Room
Living Room

press to zoom
1/13

Sketches and Project Work

Louisa Book Pg1
Louisa Book Pg7
Louisa Book Pg6
Louisa Book Pg8
Louisa Book Pg9
Louisa Book Pg10